5 Ekim 2010 Salı

ERSAĞ AVRUPA'DA.. TÜRK NETWORK MARKETİNGLE TANIŞMA ZAMANI


Sağlıklı temizlik, yaşanabilir bir dünya  umuduyla yola çıkan ERSAĞ , Türkiye'nin ardından çocuklarımıza tertemiz yarınlar bırakmak için ALMANYA bürosunu açıyor..
+4915147235112 




İnsan Sağlığı ve Çevre için üretilen

Ersağ Markalı ürünlerimiz ,sponsorlarımızın Azimli,gönüllü çalışmaları neticesinde, START VERİLMİŞTİR.. HEMEN ÜYE OLUN +4915147235112


SPONSORUNUZ AYGÜL YILMAZ 800137SPONSOR NO

 

(SEMİNERDE ÜYE OLURKEN LAZIM OLACAK.. KAYDEDİN.. )  


ALMANYA'da bir TÜRK firma olmanın gururunu yaşayan şirketimiz, orada yaşayan vatandaşlarımızı da ERSAĞ NETWORK MARKETİNG'in adil kazanç teklifleriyle tanıştıracak...

ALMANYA'da yaşıyorsanız ve ERSAĞ ürünlerini '' bir gurur vesilesi olarak '' bulunduğunuz yerde satmak ve organizasyon kurmak istiyorsanız ÜCRETSİZ ÜYELİK İMKANIYLA lütfen bize ulaşın : hilalozdamar@hotmail.com



 


GURBETÇİ ARKADAŞLAR !

Neden Ersağ ile çalışıyorsunuz diye sorabilirsiniz? Bu sorunun cevabı; Türkiyede en çok kazandıran gerçek bir network-marketing firması Ersağ Ltd.Şti. olmasıdır.Kazanç planı en iyi olan yine Ersağ firmasıdır.Ürünleri kalitelidir.Ödemelerini düzenli bir şekilde yapmaktadır. % 100 Türk sermayeli bir firmadır ve tüm ürünlerini Denizli ilimizde bulunan fabrikasında üretmektedir.Stok sorunu yoktur.Kazandığı paralarla yine Türk işçilerini istihdam etmektedir.Yine yatırımlara dönüştürmektedir.Yeni ürünler geliştirmek için arge çalışmaları yapmaktadır.
Diğer bir önemli faktör ise Ersağ'ın dışa açılım çalışmalarıdır.Türkiyede ilk defa bir network-marketing firması Ersağ ile dışa açılmaktadır.Bu bağlamada Almanyada Depo kurma çalışmaları nisan ayında başlamıştır.Bununla birlikte Ersağ kalitesi sınırlarımızı aşmış, yurtdışında talep toplar hale gelmiş olacaktır.Kazanan ise Türkiye olacaktır.Almanya bir başlangıçtır ve Türki Cumhuriyetler, Rusya gibi birçok ülke sırası ile listeye eklenecektir.Tabiki bu fırsatı önceden gören networkerler yani bizlerde Almanya ile daha çok büyüyeceğiz.Bizim doğrudan yurtdışı katılımcılarımız olabileceği gibi.Alt grubumuzunda yurtdışı bağlantıları olacak ve sınır aşırı ülkelerdende prim kazanacağız.Türkiyede vizyonu geniş başka bir network-marketing firması ne yazıkki yoktur.
Ve ne yazıkki ürünleri Ersağ'ın ürünlerinden daha kaliteli olmayan yurtdışı network-marketing firmalarına halen milyonlarca dolar döviz çıkışı yapılmaktadır.Oysa yapılması gereken Ersağın desteklenmesi ve milyonlarca dolar girişi yapılmasına katkıda bulunmamızdır.Ancak bu şekilde Türki insanının refahı sağlanabilir.İsdihtam artar ve dışa bağımlılık azalır.
Ersağ Firması esas işi olan Temizlik ve Kozmetik ürünlerinin üretimi ve network-marketing yöntemi ile pazarlamasını yapması ile birlikte, bizler için yine ve yeni bir yatırıma imza atmıştır.
Katılımınız ile birlikte dilerseniz her iki iş kolundan da katlamalı olarak kazançlar elde edebilirsiniz.
Denizli ilimizde bir Termal otel satın alarak ve işletmesini üstlenmiştir.Pazarlamasını ise yine network marketing şeklinde yapmaktadır.Bu da bizler için yeni bir kazanç kapısı demektir.Dilerseniz sizde Termal kaplıcalardan devremülk satışı yapabilir kazançlar elde edebilirsiniz.Fakat Termal kaplıca devremülk işi içinde Ersağ katılımcısı olmalı ve işe bize mail atarak  başlamaısınız.
Bu aşamadan sonra sizde bir networker olarak sonsuz kazanca giden yolda aramıza katılmış olmaktasınız.
Grubunuzu kurmanız için bizler sizin için zaten çalışmaktayız.Sizlerinde sistemi ve işleyişi çevrenize anlatmanız daha fazla kazanmanıza ve çevrenizdeki kişilerinde kazanmasına fayda sağlayacaktır.
+4915147235112 
 

EY AVRUPA !

 

ERSAĞLA TANIŞMA VAKTİNİZ GELDİ !


Bebeğiniz mi var?
Sağlıklı temizlendiğinizi düşünüyor musunuz?

Peki kimyasalların zararlarını biliyor musunuz?


Ohalde aşağıdaki yazıya birlikte göz atalım...

Ev temizliğinde kullanılan temizleyici ve deterjanlar:
Ev temizliğinde kullanılan deterjanlar, mikroplara ne kadar zarar veriyorsa akciğer, karaciğer ve beyne de aynı şekilde zarar verir. Bütün hastalıklara, ayrıca mantara yol açar. Klorlu deterjanlar (Tuz ruhu, çamaşır suyu, kezzap) bağırsak kanserine ve ağır akciğer hastalıklarına sebep olur. Bu kimyasal maddeler nasıl vücudu yıpratır zarar verirse hastalıkları tedavi için kullanılan bütün kimyasal ilaçlar ve haplar da (Ağrı kesici dâhil) vücudu yıpratıyor ve zehirliyor.

Temizleyici madde ve deterjanları (bilhassa klorlu ve asitli) kullanmayın! Ev temizliğinde kullanılan deterjanlar, beyin damarlarını, akciğerde bronşları ve alveolleri eriterek şişirir ve yıpratır, kana karışarak ağır hastalıklara sebep olur. 
(Biyolog Dr. Aidin Salih)

Peki sağlıklı temizlenmek imkansız mı ? Hayır değil...


SAĞLIKLI DİYE , ORGANİK DİYE ÇOK PARA KAZANDIRAN SİSTEM DİYE BİZE YUTTURULAN Bİ TAKIM SİSTEMLERİ Bİ KENARA ATIN..


YERLİ SERMAYE, YERLİ EMEK, % 100 TÜRK MALI VE ÜNİVERSİTE DESTEKLİ ERSAĞ TEMİZLİK ÜRÜNLERİNE TERFİ EDİN..

DENİZLİ'DE ÜRETİLEN, AVRUPA'DA ŞUBE AÇAN BU DEVLEŞEN ŞİRKETTE SİZ DE YERİNİZİ ALIN ... 

ÜYE OLUN % 20 DAHA UCUZA ALIN

YER ALTI VE YERÜSTÜ SULARININ KİRLENMESİNE DUR DEYİN, DEDİRTİN

EVLATLARINIZI VE SEVDİKLERİNİZİ KANSEROJEN KİMYASALLARDAN KURTARIN

FOSFATSIZ DETERJAN OLMAZ DİYENLERE İNAT FOSFATSIZ DETERJANLARIMIZLA DOĞAL TEMİZLİĞİN KEYFİNE VARIN ..

ÜYELİK ÜCRETİ ÖDEMEYİN

HER  ALIŞVERİŞİNİZDEHEDİYELER KAZANIN

İKİNCİ ALIŞVERİŞİNİZDEN İTİBAREN HER ÜRÜNDE % 10DAN BAŞLAYAN % 33E VARAN İNDİRİMLER KAZANIN

EKİBİNİZİ KURUN, PARA KAZANIN..ALMANYA'DA TÜRK İSMİNİ YAYMAYA , GURURUMUZ ÜRÜNLERİMİZLE TANIŞMAYA NE DERSİNİZ?

ACİL ÜYELİK :hilalozdamar@hotmail.com+4915147235112



KARİYER SADECE İŞ DÜNYASINDA TAM ZAMANLI ÇALIŞARAK OLMAZ, EŞİNİZE DOSTUNUZA ARZ-I HAL EDEREK İŞİMİZİ ANLATIN VE KARİYER ATLAYIN..

TÜM BUNLAR İÇİN VE DAHA PEK ÇOK AYRINTIYI SİZİNLE PAYLAŞMAK İÇİN BİZİ ARAYIN...

+4915147235112

 NASIL ÜRÜN TEMİN EDİLİR VE ÜYELİK



ÜYE:Ersağ şirketine bir sponsor vasıtasıyla üye olmuş ve 100 tl  ürün alımı yapmış kişilerdir.

SPONSOR:Ersağ bünyesinde çalışıp kendi ekibine yeni üyeler kazandırmış ve onların kariyer yapmalarına yardımcı olan kişilerdir.



Ürün temin için herhangi bir sponsor aracılığı ile firmaya üye olunması gerekiyor.Firmamıza üye olmayanlara ürün verilememektedir.
Sponsor üyemiz,size ürünlerimizi anlatan,size yardımcı olacak şahıstır. 


ÜYELİK AİDATI VE ÜYE GİRİŞ BEDELİ VAR MI?


Ersağ şirketinde üyelik bedeli ve üyelik aidatı yoktur.Üye olmakla indirimli ürün alma ve sponsorluk yapma hakkı kazanırsınız.


(Ersağ Temizlik ve Kozmetik Ürünleri 'ne kaydolarak alışverişinizi daha kolay ve hızlı yapabilir, siparişlerinizin durumunu öğrenebilirsiniz.) 


Ersağ'a yeni müşteri,üye ve sponsor olunması:
Sponsor numarasını belirtip üye kaydını gerçekleştirdiğinizde üye olabilirsiniz. Üyeliğiniz onaylandıktan sonra İlk  siparişin en az 2 puan (100TL) tutarında olması gerekli olup  siparişinizi verdikten sonra ERSAĞ’ın resmen üyesi olursunuz.

BASILI MALZEMELER DIŞINDA İSTEDİĞİNİZ ÜRÜNLERİ SEÇEBİLİRSİNİZ.

web sayfamız   :www.ersag.com.tr
üye olabilmek için gerekli sponsor no  :800137 
+4915147235112
AVRUPA TURKCELL 15147235112
***  Kariyeri ardışık 2 (iki) ay içerisinde yaparsınız.
***  Çıktığınız kariyerden geri düşmezsiniz
ÜYELİKİÇİN HEMEN BİZE YUKARIDAKİ İLETİŞİM KANALLARIYLA ULAŞIN, ÜYEMİZ OLUN VE ALMANYA'DA İSMİMİZİ DALGALANDIRIN ..